Още, когато започна войната в Украйна, ние от Възраждане предупреждавахме,

...
  Още, когато започна войната в Украйна, ние от Възраждане предупреждавахме,
Коментари Харесай

Костадинов: Ако този модел на управление бъде препотвърден на 2 октомври, Бог да пази България!

 Open photo

 

 

Още, когато стартира войната в Украйна, ние от „ Възраждане ” предупреждавахме, че този спор ще се разрастне и че заплахата за въвличането на България в него е огромна.

 

Това съобщи водачът на партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов в ефира на БНР през днешния ден.

 

Подкрепата, която страните от НАТО и най-много Съединени американски щати, дават на Украйна е извънредно огромна, тя се ускорява и няма да спре.

Реално видяно въпрос на време е спорът Русия-Украйна да стане спор Русия-САЩ и в частност с НАТО, предвижда той.

 

„ В тази обстановка България, за жалост, стои като една подвластна американска колония, която няма лична политически воля, и се упрявлава директно от американското посолство ”, разяснява Костадинов.

 

Ние от „ Възраждане ” настояваме България да има лична политическа воля, да пази личната си валута и в това няма нищо коренно, акцентира водачът на партията.

 

Според него единствено един референдум е нужен, с цел да напусне механически България НАТО. „ Референдумът е най-висшата форма на народна власт ”, сподели Костадинов във връзка рецензиите към тази негова позиция. И се стимулира: „ Странно, хората, които най-вече пазят демокрацията, приказват против референдума. Защото те схващат демокрацията като форма на ръководство, в което ръководят единствено и само те. Това са псевдодемократи, които изпитват под паника ужасяващ боязън от националната воля. ”

 

Костадинов за следващ път съобщи, че договорът ни за влизането в ЕС  не ни задължава да се откажем от личната си валута и да приемем еврото.

 

Пътят на България е един – да си остане на Балканския полуостров като най-старата европейска страна, със мощна войска и лична валута, съобщи Костадинов и напомни, че откогато България е влезнала в Европейски Съюз, е натрупала милиарди левове загуби, без да се регистрират пропуснатите изгоди от прекъсването на блоковете на АЕЦ.

 

Държавата ни е изгубила и от отварянето на българската стопанска система, сподели водачът на „ Възраждане ”.

„ Когато България влезе в Европейски Съюз през 2007 година към 40% от стоките бяха български, в този момент този % е фрапантно намалял – под 20%. България се трансформира в суровинен придатък на Европейски Съюз. Ние изнасяме две неща – мозъци и злато, а внасяме отпадък ”, яростно разкри Костадинов. 

 

„ Това е модел, който убива страната ни ”, безапелационен бе той.

И съобщи: „ На 22 октомври ние не отиваме на избори, ние отиваме на референдум за това дали България да продължи да съществува като страна или не. Ако този модел на ръководство бъде препотвърден, Бог да пази България ”.  

 

Или „ Въздражане ” за България или съсипия и цялостно изтриване на българската страна. Българският народ би трябвало да направи своя избор, прикани Костадинов.

 

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР